ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balantă, Scorpion, Vărsător, Pești.
LUNA DE NAȘTERE: Ianuarie, Martie, Octombrie.
TALISMAN NOROCOS: pentru Gemeni, Scorpion, Săgetător, Vărsător.
ENERGIE SPECIFICĂ: Yin, receptivă, feminină.
ELEMENT SPECIFIC: apa.
PLANETE ASOCIATE: Luna.
CHAKRE: 4, 5.
POLARITATE: Yin.
SCOPURI PRINCIPALE: pace, curaj, aptitudini parapsihice, purificare.
PROFESII: relații publice, artiști, servicii umanitare, preocupări spirituale, bănci, medici, profesori, cercetare, turism, navigatori, marinari, industria filmului.

Efecte asupra purtatorului

Protejează: în timp ce călătoriți pe apă sau pe aer și protejați împotriva înecului. Vă poate ajuta să înțelegeți situații complexe, să recunoașteți adevărul, să împăcați cuplurile rupte și să faceți noi cunoștințe. Îmbunătățește: trezirea spirituală, ușurința accesului la divinitate (bun pentru rugăciune și meditație), calități psihice, flux de comunicare (ușurează conversația), relații interpersonale, comunicare verbală, creativitate, conștientizare de sine, încredere, flexibilitate, puterea aurei. Atenuează: anxietatea, fobiile, coșmarurile, agitația, depresia, frica, agitația, anxietatea (recomandat pentru actori, vorbitori etc.)
Aduce: liniște, relaxare, pace, energie, entuziasm, frumusețe, bucurie, autoritate de comunicare.

Alte proprietăți: Menține spiritul tânăr, atrage atenția celorlalți asupra purtătorului, deschide partea umanitară (ajută pe cei care au nevoie de sprijin) și ar trebui purtat în perioadele de mare suferință. Beneficii pentru sănătate: Protecție puternică a sănătății, ameliorarea durerii, retenție de lichide, echilibrează hormonii, ajută la eliberarea dependențelor periculoase (droguri, etc.), timus, ficat, stomac, sistem imunitar, rinichi, tiroida, splina, inima, ochi, dinți și urechi. Alergii respiratorii, bronșită, tuse, dureri de dinți, acnee, alergii, migrene, hipotiroidism, oreion, inflamație și previne avortul spontan. Se pot face elixiruri de sănătate (pietre de acvamarin înmuiate în apă), așezate peste ochi, purtate sau așezate în jurul ochiului. Ajută la tratarea afecțiunilor gâtului și gâtului.
Aceasta piatra este recomandat in special pentru zodiile de aer si foc si celor care au calea destinului 1.

Intretinerea Acvamarinului: este indicat sa fie purificat periodic sub jet de apa calduta si incarcat pentru scurt timp la soarele de dimineata sau inainte de apus. Expunerea excesiva la soare ii poate schimba culoarea. Apa fierbinte poate induce un soc termic, dar riscul poate fi evitat prin folosirea unei temperaturi potrivite a apei. In acest sens este recomandata si evitarea cosmeticelor, detergentilor chimici, parfumurilor, pentru ca pot afecta suprafata pietrei cauzand daune pe termen lung.
Acvamarinul trebuie depozitat intr-un loc ferit de lumina directa si caldura puternica. In cutia de bijuterii este recomandat sa fie tinut separat de alte obiecte, pentru că suprafata se poate zgaria sau matui destul de usor.

Descoperă magia și puterea cristalelor de ACVAMARIN în colecția noastră de produse speciale! Bucură-te de o varietate de bijuterii cu ACVAMARIN, care te vor învălui în energie protectoare și purificatoare.

Explorează pagina noastră de Facebook și Instagram pentru a vedea imagini inspiraționale. Alătură-te comunității noastre și descoperă cât de minunate pot arăta aceste perle în viața reală.