Aventurin – Cristalul norocului si a sanselor bune

Tara de provenienta Brazilia.

Aventurinul este talismanul norocos pentru zodia Rac.

Aventurinul rosu/portocaliu este benefic în toate domeniile creative, ale imaginatiei, intelectului si claritatii mentale. Se spune că sporeste prosperitatea si aduce succesul carierei. Este o piatră blanda, care da un sentiment de calm si echilibru si sporeste fericirea. De asemenea, ii ajuta pe oameni sa vada alternative si potential in toate situatiile, oferind o perspectiva pozitiva, curaj si forta interioara. Se mai spune că aduce noroc, mai ales in jocurile de noroc. Aventurinul aduce prietenie in viata purtatorului. Este de asemenea, o piatra a energiilor de protectie.
Literatura metafizica spue ca este benefic pentru sange, sistemul circulator, echilibrarea tensiunii arteriale, probleme sinusale, greată, dureri de cap, sanatate generala, alergii, eczeme, febra si tulburari de somn. La nivel psihologic aventurinul intareste calitatile de lider si stimuleaza procesul de luare a deciziilor. Promoveaza compaisunea, empatia si perseverenta. Stabilizeaza starea mentala, stimuleaza perceptia si sustine creativitatea. Calmeaza mania si starea de iritare. Induce somnul, scade febra si stresul. Asezat in cada de baie are efecte vindecatoare. Puternic rol curativ, fortifica organismul. Aventurinul are o conexiune puternica cu lumea spiritelor naturii fiind folosit pentru protectia gradinilor si caselor impotriva stresului geopatic.
Are influente puternice asupra celor nascuti sub cifra destinului 3.

Aventurinul verde este cunoscut drept “piatra de oportunitate”, considerata a fi cea mai norocoasă dintre toate cristalele, mai ales in ceea ce priveste manifestarea prosperitatii si bogatiei, sau pentru sporirea favorurilor in competitii sau jocuri de noroc.
Aventurinul verde elibereaza modele vechi, obiceiuri si dezamagiri, astfel incat sa se poata produce o noua crestere. El aduce optimism si o dorinta de viata, imbunatateste creativitatea si motivatia si incurajeaza perseverenta tn manevrarea obstacolelor vietii. De asemenea, intareste hotararea si amplifica calitatile de conducere, injectand un simt al umorului si deschiderii fata de ideile altora.
Protejeaza iubirea, ofera siguranta purtatorului impotriva energiilor negative sivampirilor energetici.
Ajuta la luarea deciziilor in momente critice, depasirea momentelor de tranzitie in cariera, gasirea solutiilor alternative, exprimarea mai usoara a emotiilor, atrage iubirea. Aduce liniste in perioade de mare durere sufleteasca.
Literatura metafizica spue ca este benefic pentru sange, sistemul circulator, echilibrarea tensiunii arteriale, probleme sinusale, greată, dureri de cap, sanatate generala, alergii, eczeme, febra si tulburari de somn. La nivel psihologic aventurinul intareste calitatile de lider si stimuleaza procesul de luare a deciziilor. Promoveaza compaisunea, empatia si perseverenta. Stabilizeaza starea mentala, stimuleaza perceptia si sustine creativitatea. Calmeaza mania si starea de iritare. Induce somnul, scade febra si stresul. Asezat in cada de baie are efecte vindecatoare. Puternic rol curativ, fortifica organismul.
Aventurinul are o conexiune puternica cu lumea spiritelor naturii fiind folosit pentru protectia gradinilor si caselor impotriva stresului geopatic.
Are influenta asupra celor care au drumul vietii 7 sau ziua de nastere 7, 16 sau 25.

Aventurinul albastru naste sau aduce inapoi dorinta de aventura la orice varsta, curata energetic orice incapere. Mareste capacitatea de concentrare in cadrul competitiilor sportive, discursuri publice sau evenimente muzicale. Aduce la indeplinire planurile de calatorie. Este un cristal al calitatii de lider, util pentru a castiga respectul celorlalti. Acest cristal va ajuta sa sesizati prezenta ingerilor pazitori.
Energia sa castigatoare il transforma intr-un aliat excelent pentru cresterea sanselor in orice situatie…. o piatra mistica a prosperitatii. Aceasta piatra frumoasa, nu este doar un atractor de noroc, dar una care aliniază conditiile astfel incat “oportunitatea” este inevitabila.
Aventurinul albastru elibereaza modele vechi, obiceiuri si dezamagiri, astfel incat sa se poata produce o noua crestere. El aduce optimism si o dorinta de viata, imbunatateste creativitatea si motivatia si incurajeaza perseverenta tn manevrarea obstacolelor vietii. De asemenea, intareste hotararea si amplifica calitatile de conducere, injectand un simt al umorului si deschiderii fata de ideile altora.

Intretinerea Aventurinului: se face prin purificarea acestuia sub jet de apa si incarcarea acestuia la soare. Nu folositi curatarea cu ultrasunete sau abur.