Bronzit – Cristalul protectiei si impamantarii

Tara de provenienta Noua Zeelanda.

Intareste nervii si rezistenta la stres, ajuta purtatorul sa pastreaze pacea interioara in situatii tesionate, mareste capacitatea de concentrare si determinare. Ajuta purtatorul sa actioneze prudent si pragmatic in situatii extreme.
Mareste rezistenta si duritatea oaselor, este recomandat sa fie purtat pentru rezolvarea problemelor respiratorii cauzate de poluare.
Bronzitul ajuta purtatorul sa se impamanteze fiind un bun cristal pentru meditatie.
Atenueaza durerea, rigiditatea musculara, spasmele musculare, imbatranirea prematura si pastreza pielea supla. Ajuta la ameliorarea erupiilor cutanate, alergiilor, cosurilor, herpes si in general orice boala a pielii. Actioneaza ca un scut pentru suflet, functioneaza ca un filtru de influente externe pentru acesta protejandu-l de durere si depresie. Protejeaza impotriva energiilor negative, respinge si trimite inapoi la expeditor intreit gandurile rele sau orice energie negativa.
Avand in componenta un procent ridicat de metale, ajuta la asimilarea fierului si echilibreaza PH-ul in organism.
Energizeaza apa si poate fi folosit pentru prepararea de elixir pentru tratarea bolilor respiratorii, sciatica, spasme si boli psihice deoarece imbunatateste transportul de oxigen la creier.
Are efecte purternice pentru cei nascuti sub influenta numarului 1, 8 sau 9.

Intretinerea Bronzitului: se purifica cu apa curenta si se incarca la Soare.