Cinabru (Sangele Dragonului) – Cristalul dezvoltarii spirituale

Tara de provenienta Bolivia.

Este un talisman de transformare alchimica, ghideaza utilizatorul spre o mai buna intelegere a naturii noastre divine.

Din punct de vedere alchimic, Mercurul reprezinta sufletul, renasterea si capacitatea de regenerare, iar Sulful reprezinta spiritul. Impreuna, aceste doua elemente alcatuiesc Cinabrul care simbolizeaza legendara Pasare Phoenix care renaste din cenusa predecesorilor ei.

Utilizarea acestui cristal poate aduce viziuni mistice, acest lucru ajutand la clarificarea motivului Divin pentru care v-ati reincarnat in aceasta viata pe Pamant.Este un cristal de creere si manifestare al bogatiei, astfel, atrage abundenta si bunastarea. Cinabru este un cristal bun pentru meditatie si concentrare, creste capacitatea de introspectie si abilitatea de a avea viziuni in legatura cu evenimentele ce vor avea loc in viitor. Vindeca si purifica sangele. Ajuta la vindecarea infectiilor rebele de orice tip (bacteriene, stafilococice, fungice sau virale), stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar. Sporeste creativitatea si ajuta utilizatorul sa isi implineasca visele. Stimuleaza functionarea creierului, aduce o gandire rapida si idei sclipitoare, dezvolta intuitia si ingeniozitatea.
Ajuta la deschiderea celui de-Al Treilea Ochi si contribuie la activarea energiei Kundalini. Ajuta la alinierea si echilibrarea chakrelor eliminand blocajele la nivelul corpurilor energetice.
Purifica campul auric si faciliteaza o buna curgere a Energiei Vitale (Chi) prin tot organismul. Ajuta la vindecarea problemelor sexuale sau de fertilitate.
Amplifica reflexele conditionate si stimuleaza sistemul nervos autonom. Este indicat a fi folosit de sportivi sau cei care au profesii care implica reactii rapide si precise (piloti de curse, vanatori, luptatori, etc).

Ingrijire Cinabru (Sangele Dragonului): se curata in orez sau ingropat in pamant peste noapte. Se incarca la lumina lunii pline.