FAQ

Bijuteriile pot fi purtate in fiecare zi. Pentru mai multe informatii accesati pagina pentru ingrijire.

Realizarea bijuteriilor “custom made” dureaza 2 zile lucratoare. Livrarea cu TNT dureaza intre 1 si 5 zile lucratoare pentru toata Europa. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati pagina de livrare.

Fiind bijuterii de tip “custom-made” nu suntem obligati sa oferim garantie, totusi vrem sa asiguram clientilor nostri siguranta ca produsele oferite sunt de inalta calitate, astfel, oferim garantie pe viata pentru cristalele naturale semipretioase cu exceptia deteriorarii acestora din vina clientului. Pentru produs in sine oferim garantie de 30 de zile calendaristice, pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina garantie, conformitate si autenticitate.

Cand procesul de realizare este finalizat si bijuteriile sunt pregatite pentru livrare va vom trimite un email cu AWB-ul de urmarire. Daca nu primiti AWB-ul de urmarire va rugam sa ne contactati la office@celestial.ro pentru a va urmari comanda si a va da informatiile necesare.

Daca doriti sa schimbati dimensiunea bratarii comandate, va rugam sa ne contactati la office@celestial.ro pentru asistenta, va vom ghida pas cu pas.

Bijuteriile dumneavoastra “custom made” vor fi ambalate intr-o cutie exclusivista sau saculet, depinde de produs.