Garantie, conformitate si autenticitate

Certificat de garantie, conformitate si autenticitate

S.C. ANKH STONE S.R.L. cu sediul in Braila, strada Nicolae Titulescu 51 bis, avand CUI 41366344, J9/619/2019, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor articolului 5 din hotararea de Guvern nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile confectionate cu argint, pietre fine, pietre semipretioase, aliaje metalice importate si comercializate de societatea noastra, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele U.E.

AUTENTICITATEA CRISTALELOR
Garantam ca pentru toate pietrele semipretioase fine si cristale naturale in stare bruta sau prelucrate in forma de bijuterii, sunteti informati corect pe site-ul www.celestial.ro pe pagina fiecarui produs.
Acest certificat de conformitate si autenticitate este emis in baza facturii fiscale si a descrierii corecte afisate in pagina produsului achizitionat.
Nu toate cristalele sunt 100% naturale. Folosim descrieri corecte in magazinul online pentru a ajuta clientii sa fie informati dupa cum urmeaza:
– CRISTAL NATURAL, va garanteaza ca acel produs este 100% natural, netratat, nevopsit.
– CRISTAL TRATAT, inseamna ca este cristal natural dar a fost incalzit la temperaturi mari pentru schimbarea culorii.
Certificatul de autenticitate este emis in baza testelor de laborator si a documentelor primite de la furnizor.

GARANTIA PRODUSELOR
Garantia se acorda pentru 30 de zile calendaristice de la data achizitionarii produselor.
Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau produsul va fi inlocuit, in conditiile O.G. nr. 21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defectde material sau manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizatea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator.
In cazul in care bijuteria nu poate fi reparata, va putem inlocui bijuteria defecta cu un model similar, cu un model de aceeasi valoare sau va putem returna contravaloarea acesteia.
Conform O.G. 21/1992, garantia consta i remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului.
Conform legii 449/2003, art. 11, alin. 2, cumparatorul nu poate cere inocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.
Pietrele naturale pot prezenta mici imperfectiuni si diferente de culoare sau crapaturi, acesta nu se considera un defect, fiind aspectul lor natural.
Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicata si legea nr. 449/2003, precum si a altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Certificat.

RETUR IN 30 DE ZILE
Orice produs cumparat din magazinul online www.celestial.ro poate fi returnat in termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in ambalajul original, nepurtate, in stare “ca nou”, conform legislatiei in vigoare. Clientii ANKH STONE S.R.L. prin magazinul online www.celestial.ro pot returna produsele comandate impreuna cu factura, certificatul de garantie si ambalajul original. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului.