Kunzit – Cristalul aducator de noroc

Tara de provenienta Pakistan.

Talisman norocos pentru zodia Taurului.

Datorita rezistentei sale ridicate, in Grecia antica, cristalele de Kunzit au fost folosite pentru protectie, ca un paratraznet impotriva energiilor divine. Grecii antici credeau ca, prin Kunzit, pot fi unite energiile Cerului si Pamantului.
Mareste capacitatea de a interactiona cu ceilalti, activeaza funciile cerebrale si lumineaza simturile, creste increderea in sine si vitalitatea.
Respinge negativitatea si elimina blocajele emotionale aducand dupa sine acceptarea Iubirii Divine.
Consolideaza campul energetic personal, curata aura, activeaza chakra Inimii si o aliniaza cu chakra Gatului si cu cel de-Al Treilea Ochi. Ajuta in cazuri de depresie, schizofrenie si atenueaza sentimentele de inferioritate, elimina inhibitiile in relatia cu semenii nostri. Promoveaza cunoasterea interioara, foarte bun pentru sedintele de meditatie si introspectie. Stimuleaza sensibilitatea si senzualitatea, ne invata ce inseamna daruirea de sine, intensifica dornta de a fi de folos si imbunatateste starea de spirit. Intareste si ajuta muschii inimii, lucreaza impotriva bolilor circulatorii si pulmonare conditionate de stres. Elimina blocajele energetice, stimuleaza productia de hormoni, reduce durerile articulare si rigiditatea musculara.
Este un analgezic puternic in nevralgii, schiatica si dureri de dinti. Protejeaza impotriva atacurilor energetice.
Are efecte puternice pentru cei nascuti sub influenta numarului 7.

Ingrijire Kunzit: trebuie purificata regulat sub jet de apa calduta si incarcata la lumina Lunii sau intr-un grup de cristale de Cuart.