Kunzit – Cristalul iubirii și compasiunii divine

Kunzit - Cristalul iubirii și compasiunii divine
Kunzit – Cristalul iubirii și compasiunii divine

Țara de proveniență: Pakistan.

Talisman norocos pentru zodia Taurului.

Kunzitul este un mineral fascinant, cunoscut pentru frumusețea și proprietățile sale energetice. Cu nuanțele sale delicate de roz și puritatea cristalină, această piatră semi-prețioasă atrage privirile și fascinează oamenii de secole.

Datorită rezistenței sale ridicate, în Grecia antică, cristalele de Kunzit au fost folosite pentru protecție, ca un paratrăsnet împotriva energiilor divine. Grecii antici credeau că, prin Kunzit, pot fi unite energiile Cerului și Pământului.

Fiind cristalul iubirii si compasiunii divine mareste capacitatea de a interacționa cu ceilalți, activează funcțiile cerebrale și luminează simțurile, crește încrederea în sine și vitalitatea.

Respinge negativitatea și elimină blocajele emoționale, aducând după sine acceptarea Iubirii Divine. Consolidează câmpul energetic personal, curăță aura, activează chakra Inimii și o aliniază cu chakra Gâtului și cu cea de-Al Treilea Ochi. Ajută în cazuri de depresie, schizofrenie și atenuează sentimentele de inferioritate, elimină inhibițiile în relația cu semenii noștri. Promovează cunoașterea interioară, foarte bun pentru ședințele de meditație și introspecție. Stimulează sensibilitatea și senzualitatea, ne învață ce înseamnă dăruirea de sine, intensifică dorința de a fi de folos și îmbunătățește starea de spirit. Întărește și ajută mușchii inimii, lucrează împotriva bolilor circulatorii și pulmonare condiționate de stres. Elimină blocajele energetice, stimulează producția de hormoni, reduce durerile articulare și rigiditatea musculară. Este un analgezic puternic în nevralgii, sciatică și dureri de dinți. Protejează împotriva atacurilor energetice. Are efecte puternice pentru cei născuți sub influența numărului 7.

Proprietățile energetice ale kunzitului sunt considerate remarcabile. Se spune că această piatră emană o energie blândă și înălțătoare, aducând armonie și iubire în viața celui care o poartă. Kunzitul este asociat cu deschiderea inimii, promovând compasiunea, încrederea și dragostea de sine.

Istoria Kunzitului

Legendele și miturile înconjurătoare kunzitul adaugă un aer de mister și fascinație acestei pietre prețioase. Potrivit unei legende, kunzitul ar fi fost descoperit pentru prima dată în America de Sud, într-o regiune în care un trib indigen credea că această piatră are puterea de a aduce iubirea și compasiunea în sufletele oamenilor.

În trecut, kunzitul era adesea asociat cu energia feminină și era considerat o piatră a inimii. Se spune că kunzitul poate ajuta la vindecarea traumelor emoționale și la stimularea relațiilor armonioase. De asemenea, acesta poate sprijini procesul de învățare și creștere spirituală, aducând claritate și înțelepciune.

Pe lângă proprietățile sale energetice, kunzitul este și o piatră prețioasă apreciată pentru aspectul său estetic. Colecționarii și pasionații de bijuterii admiră frumusețea și rafinamentul kunzitului, care poate fi prelucrat în diferite forme și șlefuri, de la pietre rotunde și ovale până la mărgele și cristale.

Pentru a beneficia de proprietățile sale energetice, kunzitul poate fi purtat sub formă de bijuterii, cum ar fi cercei, coliere sau brățări. Mulți oameni aleg să aibă o bucată de kunzit în preajma lor, fie sub forma unui cristal în pungă sau ca piatră de mângâiere. Vă recomandăm brățările noastre din Kunzit, realizate cu multă dragoste.

În concluzie, cristalul iubirii și compasiunii divine este Kunzit-ul, cu o frumusețe delicată și proprietăți energetice înălțătoare. Legenda și miturile care înconjoară acest mineral adaugă un aspect mistic și atrăgător. Indiferent dacă o purtăm ca bijuterie sau o avem în preajmă pentru a beneficia de energia sa, kunzitul ne invită să ne conectăm cu inima și să aducem iubire și armonie în viața noastră.

Ingrijire Kunzit: trebuie purificata regulat sub jet de apa calduta si incarcata la lumina Lunii sau intr-un grup de cristale de Cuart.

Toate noutățile despre Kunzit vor fi afișate mai întâi pe pagina noastră de instagram  @jewelrybycelestial