Lemn Pietrificat – Cristalul succesului in afaceri

Lemnul pietrificat este practic lemn fosilizat. Acest proces se desfasoara in subteran, atunci cand lemnul este ingropat sub sedimente si initial se conserva din cauza lipsei de oxigen care inhiba procesele de descompunere aeroba. Apa cu continut ridicat de minerale se infiltreaza si curge prin depozitele sedimentare inundand celulele vegetale, astfel, lignina si celuloza sunt inlocuite in structura celulara a lemnului cu minerale din apa, rezultand in decursul a milioane de ani transformarea in piatra a lemnului. Lemnul Pietrificat isi mentine structura originala precum si toate detaliile pana la nivel microscopic. Structuri caracteristici arborilor, cum ar fi inelele de crestere si diverse tipuri de tesuturi vegetale pot fi observate cu usurinta.
Stabilizeaza starea generala de sanatate si sistemul de aparare al organismului.
Consolideaza coloana vertebrala atat din punct de vedere fizic cat si spirtual.
Este foarte bun pentru calmarea si stabilizarea emotiilor, mai ales a celor legate de supravietuire, deoarece ajuta in intelegerea si accesarea partii practice a acestora, oferind apoi un sentiment de siguranta si securitate in timpul unei crize. Va veti reaminti experiente trecute evitand greselile repetitive.
Lemnul Pietrificat revigoreaza membrele atrofate si poate fi folosit ca adjuvant in cazuri deparalizie. Ajuta la curatarea sangelui favorizand producerea elementelor figurate ale sangelui (globule rosii, albe, plachete) la nivelul maduvei osoase.
Bun pentru meditatie si concentrare. Se spune ca o meditatie impreuna cu un Lemn Pietrificat va poate purta inapoi intr-un timp in care Spiritul dumnevoastra era leganat de natura, punandu-va in armonie cu Spiritul si cu energiile Pamantului. Lemnul Pietrificat poarta o amprenta recenta (100-200 milioane de ani) din istoria Pamantului si poate fi utilizata pentru accesarea inregistrarilor akashice ale acestei planete.
Este un cristal al rabdarii, a cresterii lente si constante in vederea atingerii obiectivului de transformare spirituala.
Protejeaza impotriva efectelor batranetii si a trecerii timpului. Se spune ca asigura protectie impotriva inecului.
Este recomandat sa fie utilizat ca scut energetic in zonele incarcate negativ.
Ancoreaza purtatorul in realitate si aduce obiectivitate.
Are efecte purternice pentru cei nascuti sub influenta numarului 7.

Ingrijire Lemn Pietrificat: este indicat sa fie purificat sub jet de apa calduta dupa fiecare utilizare si apoi incarcat la lumina solara pentru maxim o ora.