Mod de utilizare

Mod de utilizare

Bijuteriile Celestial sunt cu orientare spirituala sperand sa adunam in jurul nostru o comunitate de persoane constiente care doresc sa beneficieze de resursele naturale ale planetei sub forma de bijuterii pretioase.

Nu suntem responsabili pentru efectele pe care le pot avea cristalele asupra dumneavoastra. Desi beneficiile acestora nu au fost inca certificate stiintific, recomandam purtarea lor pentru beneficiul propriu.

Bijuteriile noastre sunt realizate pentru a intari intentiile purtatorului cand sunt in conexiune cu energiile acestuia. Totusi va rugam sa fiti constient asupra starii dumneavoastra fizice si mentale.

Mod de ingrijire

Suntem foarte mandri de calitatea materialelor si maiestria cu care sunt realizate bijuteriile, cu ingrijirea corecta, bijuteriile noastre pot fi pastrate de la o generatie la alta. Gasiti mai jos cateva sfaturi pentru cea mai buna intretinere a bijuteriilor:

  • Nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor fizice.
  • Curatati bijuteriile cu o laveta de bumbac. Pentru a mentine bijuteriile lucioase stergeti bijuteriile cu o miscare lineara.
  • Folositi cosmetice, parfum, fixativ de par si alte substante chimice care pot afecta bijuteriile inainte de a purta bijuteriile.
  • Depozitati bijuteriile in cutia sau saculetul cu care vin, separat, atunci cand nu le purtati.